Zentyal Small Business Server

“Zentyal is een drop-in vervanger voor Microsoft Small Business Server en Microsoft Exchange Server. Zentyal kan worden ingesteld in minder dan 30 minuten.” Dit is een verklaring die is gepubliceerd op de website van Zentyal. Wij geloven dat dit te bescheiden is. Zentyal stelt u in staat om een alles-in-één server te hebben. Dankzij de standaard compatibiliteit met Microsoft Active Directory en Microsoft Exchange protocollen kunnen kleine en middelgrote bedrijven hun systemen naar Zentyal migreren.

Zentyal biedt een volledig pakket van oplossingen die kleine bedrijven en organisaties nodig zijn. Zentyal biedt zeer efficiënte, technologisch zeer kwalitatieve en uitgebreide functies, zoals file- en printerdeling, netwerkinfrastructuur, gebruikersgroepen beheer, content beleid, externe toegang, VPN en nog veel meer.

Infrastructuur

• DHCP server
  • DNS server
  • NTP server
  • Certification Authority
  • Web server
  • FTP server
  • UPS management

Office server

• LDAP Directory server
  • File sharing & domain services
  • Printer sharing
  • Backup

Systeem

• Software management
  • Monitoring of Hardware performance

Communicatie server

• Mail server
  • Groupware
  • Instant Messaging server

Gateway & UTM

• Configurable network interfaces
  • High Availability
  • Advanced firewall
  • Advanced routing
  • Traffic Shaping and QoS
  • Advanced HTTP proxy
  • Captive Portal
  • RADIUS
  • Virtual Private Network
  • Intrusion Prevention System
  • Mail filter