Desktop Ondersteuning

Texemus biedt zowel ondersteuning voor onze software en services als externe desktop ondersteuning door onze supportafdeling. Onze support technici hebben een breed begrip en kennis op een verscheidenheid van platformen, besturingssystemen en IT apparatuur. Het snel identifceren en oplossen van problemen voor onze desktop gebruikers is één van onze services. Omdat de toegang tot het internet op de werkplek vandaag de dag heel gebruikelijk is, kan er veel tijd worden bespaard door tools te gebruiken die desktop ondersteuning op afstand bieden, waardoor de noodzaak om een support technicus op locatie te hebben verdwijnt en dit kostbare reistijd en kosten bespaart.

Wij bieden desktop ondersteuning op afstand door gebruik te maken van TeamViewer. Met TeamViewer is onze support afdeling in staat om snel en moeiteloos op afstand te reageren op spontane ondersteuningsvragen en incidenten. TeamViewer stelt ons in staat om direct veilig ondersteuning op afstand aan te bieden, zonder de noodzaak om software te installeren op de laptop of PC van de klant en is compatibel met populaire besturingssystemen zoals Microsoft Windows, Mac OS X en Linux.

Enkele voordelen zijn:

• Hoge beveilingsstandaard (Volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private sleuteluitwisseling en AES (256 Bit) versleuteling).
  • Een probleemloze werking zelfs door firewalls door gebruik te maken van standaard poorten voor communicatie met de client.
  • Alles-in-één oplossing voor spontane ondersteuning, online vergaderingen, online trainingen en demonstraties.
  • Veilige ingebouwde bestandsoverdracht mogelijkheden door middel van VPN.
Texemus TeamViewer QuickSupport

Hieronder kunt u de TeamViewer QuickSupport client vinden. Download en open het bestand alstublieft alleen wanneer u dat wordt gevraagd door een support technicus van Texemus. Bij het aanvragen van ondersteuning is de Texemus medewerker het unieke ID en het willekeurig gegeneerde wachtwoord nodig dat is gemaakt door de TeamViewer QuickSupport client om een ondersteuningsessie te starten.

Download:

Windows
MacOS

Voorvertoning (Windows):