Beveiligingsoplossingen

Wij nemen beveiliging serieus. Evaring leert ons dat we veel veiligheidsproblemen in kleine bedrijven vinden en dat deze bedrijven tegen problemen aan lopen die niet makkelijk op te lossen zijn. Untangle firewall is de enige next-gen oplossing die alles biedt wat u nodig bent in de vorm van een "applicatie" die u aan en uit kunt schakelen met één klik - een radicale vereenvoudiging van uw netwerkbeheer. Apps zijn individueel of in pakketten beschikbaar en werken samen om uw doelen te bereiken.

Dat is de reden waarom wij kiezen voor Untangle als een volledige beveiligingstoepassing. Deze open source software kan het werk precies doen zoals u het kunt verwachten. Ideaal voor kleine tot middelgrote organisaties en scholen, met een alles-in-één firewall/router plus filtering, prestaties, beveiliging, beleidshandhaving & VPN en een software only oplossing biedt Untangle u de volgende beveiligingfuncties:

NETWERK BEVEILIGING

• Firewall
  • Router
  • Intrusion Prevention
  • Phish Blocking
  • VPN
  • Advanced Antivirus

CONTENT FILTERING

• Web Filtering
  • HTTPS/SSL Inspection
  • Application Control
  • Spam Blocking
  • Ad Blocking

OPTIMALISATIE VAN PRESTATIES

• Web Caching
  • Bandwidth Control
  • WAN Balancing & Failover

GEBRUIKERBEHEER

• Policy Engine
  • Active Directory Integration
  • Captive Portal

ADMINISTRATIE

• Customized Branding
  • Standard Reporting